fbpx

ASIAKASTARINAT

BNI on maailman suurin bisnessuositusten välittäjäorganisaatio, jonka toiminta on perustunut viikoittaisiin live-myyntikokousten järjestämiseen ympäri maailmaa. Uusien koronaviruksen myötä tulleiden rajoitusten vuoksi jouduimme siirtymään nopealla aikataululla kokonaan BNI ONLINE toteutukseen.

Tiina tuli avuksemme, jotta osaisimme hoitaa verkossa isojenkin ryhmien kokoustamisen korkeatasoisesti. Hänen oli uskomattoman hyvä ja helppo sulautua organisaatioomme, jopa online-ympäristössä.

Tiina on hyvin ammattitaitoinen, toimeen tarttuva ja tuloksiin tähtäävä. Hän pyrkii aina pääsemään lopputulokseen ja ratkaisuun ja on jopa ”ärsyttävän” sinnikäs, sillä hän ei anna periksi. Tiina on äärimmäisen luotettava ja tekee sen mitä sovitaan – jopa enemmänkin.

BNI Finland onnistui siirtymään ONLINE -konseptiin täysin vain kolmessa viikossa! Tiina oli muutoksessa hieno ”tukipilari” ja valmentaja.

Suosittelen Tiinaa erityisesti yrityksille, jotka haluavat tehostaa omia palaverikäytäntöjään ja online-toimintakäytäntöjään. Tiina on näissä asioissa todellinen ammattilainen!

Mikko Tukonen
BNI Finland

Hyppäsin kuin kylmään veteen uuteen työtehtävääni, johon kuului muun muassa prosessien kehittämistä ja työryhmien vetämistä. Tiina tuli avukseni juuri oikeaan aikaan!

Sain Tiinalta apua lähteä kehittämään ja viemään prosesseja, jotta saamme ne oikeasti eteenpäin työryhmäni kanssa. Kenties tärkein oppi, jonka sain Tiinalta on usko siihen, että asiat voivat muuttua. Koko ryhmä on osallistunut aktiivisesti ja olemme saaneet aikaan konkreettisia tuloksia!

Tiina osaa sanoittaa vaikeatkin asiat ja hänellä on menetelmät, joilla ryhmä saadaan pysymään aktiivisesti mukana. Tiina ohjaa prosessia niin taitavasti, että tieto syntyy ihmisistä ja heidän arjestaan sisältäpäin.

Suosittelen Tiinaa kaikille työyhteisöille, jotka haluavat arkeensa uutta ja haluavat kehittyä!

Elina Vettenranta
Hakupalvelupäällikkö Gradia

Tiina on ollut mukana monessa ammatillisen koulutuksen kehittämishankkeessamme, suurin osa yhteisistä työpajoistamme ja sparrauspäivistä toteutettiin virtuaalisesti.

Haimme ulkopuolista fasilitaattoria avuksemme alunperin aktivoidaksemme yhteisiä keskusteluja sekä saadaksemme ryhmän työskentelyä sujuvammin eteenpäin. Tiinan avulla olemme onnistuneet näissä tavoitteissa ja luoneet lisäksi prosesseja muun muassa asiakastyöskentelyn vahvistamiseksi.

Tiinalla on vahva prosessitaju. Hän ymmärtää, että virtuaalinen tapaaminen ei voi olla vain kopio kasvokkaisesta. Kumpaankin on erilainen prosessinsa, jotka Tiina osaa rakentaa todella hyvin. Tiinalla on pitkä kokemus digitaalisella puolella ja siksi hän on siinä niin taitava.

Mielestäni Tiinan vahvuus on rohkeus. Hän lähtee määrätietoisesti haastamaan kohti yhteistä työskentelyä ja ohjaa yhteen eri toimijoita. Meidän ei ole tarvinnut miettiä onko käsittelemämme aihe Tiinalle etukäteen tuttu, sillä fasilitaattorina hän pystyy tarttumaan neutraalisti asioihin.

Suosittelen Tiinan fasilitointipalveluita kaikille niille työyhteisöille ja -ryhmille, jotka ovat rohkeita ottamaan kehitysaskelia omassa toiminnassaan ja/tai jotka haluavat osallistaa mukaan heille tärkeitä sidosryhmiä!

Päivi Kalliokoski,
Parasta Palvelua -kehittämisohjelma, Keski-Uudenmaan Koulutuskuntayhtymä

Valikko