fbpx

ASIAKASTARINAT

BNI on maailman suurin bisnessuositusten välittäjäorganisaatio, jonka toiminta on perustunut viikoittaisiin live-myyntikokousten järjestämiseen ympäri maailmaa. Uusien koronaviruksen myötä tulleiden rajoitusten vuoksi jouduimme siirtymään nopealla aikataululla kokonaan BNI ONLINE toteutukseen.

Tiina tuli avuksemme, jotta osaisimme hoitaa verkossa isojenkin ryhmien kokoustamisen korkeatasoisesti. Hänen oli uskomattoman hyvä ja helppo sulautua organisaatioomme, jopa online-ympäristössä.

Tiina on hyvin ammattitaitoinen, toimeen tarttuva ja tuloksiin tähtäävä. Hän pyrkii aina pääsemään lopputulokseen ja ratkaisuun ja on jopa ”ärsyttävän” sinnikäs, sillä hän ei anna periksi. Tiina on äärimmäisen luotettava ja tekee sen mitä sovitaan – jopa enemmänkin.

BNI Finland onnistui siirtymään ONLINE -konseptiin täysin vain kolmessa viikossa! Tiina oli muutoksessa hieno ”tukipilari” ja valmentaja.

Suosittelen Tiinaa erityisesti yrityksille, jotka haluavat tehostaa omia palaverikäytäntöjään ja online-toimintakäytäntöjään. Tiina on näissä asioissa todellinen ammattilainen!

Mikko Tukonen
BNI Finland

Hyppäsin kuin kylmään veteen uuteen työtehtävääni, johon kuului muun muassa prosessien kehittämistä ja työryhmien vetämistä. Tiina tuli avukseni juuri oikeaan aikaan!

Sain Tiinalta apua lähteä kehittämään ja viemään prosesseja, jotta saamme ne oikeasti eteenpäin työryhmäni kanssa. Kenties tärkein oppi, jonka sain Tiinalta on usko siihen, että asiat voivat muuttua. Koko ryhmä on osallistunut aktiivisesti ja olemme saaneet aikaan konkreettisia tuloksia!

Tiina osaa sanoittaa vaikeatkin asiat ja hänellä on menetelmät, joilla ryhmä saadaan pysymään aktiivisesti mukana. Tiina ohjaa prosessia niin taitavasti, että tieto syntyy ihmisistä ja heidän arjestaan sisältäpäin.

Suosittelen Tiinaa kaikille työyhteisöille, jotka haluavat arkeensa uutta ja haluavat kehittyä!

Elina Vettenranta
Hakupalvelupäällikkö Gradia

Pidimme Tredulle keväällä 2022 yhteensä 21 työpajaa etänä. Tavoitteena oli ideoida uusia kiinnostavia tutkinnon osia sekä pohtia mitä tutkinnon osia voisi toteuttaa yhdessä eri koulutusalojen kesken.

Jokaiselle koulutusalalle järjestettiin oma työpaja, jossa käytiin läpi nykytilanne sekä ideoitiin tulevia mahdollisia oppisopimustuotteita. Työpajoissa myös priorisoitiin parhaimmat ideat ja tarjottiin malli, jolla koulutusalat voivat jatkossa itse työstää samankaltaista prosessia.

Työpajasarjojen suunnittelu ja toteutus oli mukavaa ja sujuvaa Majacca Oy:n kanssa. Työpajojen toteutusta hiottiin matkan varrella, jolloin kokonaisuus oli toimiva ja vaikuttava. Lämmin suositus!

Hanna Orava, projektipäällikkö
Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

 

 

Valikko